PRVI DAN U SFI

PRVI DAN U SFI post thumbnail image

Pozdrav, i dobro došao/la u SFI, neka ti je sa srećom prvi radni dan.Tvojom registracijom, kao i samom njenom potvrdom, ti si već počeo sa radom u SFI kompaniji. Sada da vidimo šta i kako dalje.

U ovom članku ću ti prenijeti prve osnovne korake, koje je u ovom trenutku potrebno uraditi.

Nakon registracije, dobićeš moje pozdravno pismo, u kome ću te pozdraviti, predstaviti ti se kao tvoj spozor, i u kome ću ti poslati potrebna uputstva za tvoj dalji rad.

Tada ti predstoji uređivanje tvog korisničkog računa-postavljanje tvoje slike, potvrda tvoje emil adrese, postavljanje bijele email liste, lajkovanje SFI i Triplecklicksa na Facebooku i Tweeteru. Sve su to osnovni i veoma jednostavni zadaci, koje svako može da odradi na samom svom početku.

Važno je da napomenem na samom početku, da je za nesmetano obavljanje svih zadataka, potrebno da se prilikom registracije otvori poseban email nalog, da bi sve email poruke koje dobijaš od tvog sponzora, SFI-ja, kao i od tvojih budućih članova, bile na jednom mjestu. Zato je veoma važno da svakodnevno pregledaš svojemail nalog.

Moja preporuka je da svakog dana za ovaj posao odvojiš minimum po dva sata, jer sve lekcije treba pažljivo pročitati, shatiti o čemu se u njima radi, jer sve te informacije, koje nađeš u njima, kasnije ćeš primjenjivati u svom poslu.

Sada da vidimo što je tvoj glavni cilj koji treba da postigneš u SFI. Svaki Affiliet saradnik da bi počeo da zarađuje, potrebno je da napreduje da svog prvog ranga, a to je EA. Da bi to postigao potrebno ti je 1500 VP.

Kada sam ja počela da se bavim ovim poslom bilo je mnogo lakše. Mogao si na početku da postigneš EA status, a da ne ulažeš puno novca. Tada ti je za status bilo potrebno 1000 VP od akcija koje odradiš na svojoj početnoj stranici, a 500 VP od prodaje, ili lične kupovine.

Sada je to malo drugačije. Za postizanje EA statusa je potrebno 1000 VP od prodaje ili kupovine, a samo 500 VP od dnevnih akcija. Da ti to bude malo jasnije, na početku svog rada, da bi postigao status, i mogao da nešto zarađuješ, potrebno je da uložiš 16,78 eura. Da budemo načisto, i ja sam ulagala u svoj posao, ulažem i danas, samo što je razlika u tome, da ja za svoje ulaganje uzimam iz svoje zarade u SFI, a ne ulažem svoj lični novac. Tako da mogu da kažem da radim sa parama samog SFI-ja. Da naglasim, da je paket u koji je potrebno uložiti samo za početnike, i može se iskoristiti u roku od 60 dana od tvoje registracije.

Kao nov član SFI kompanije možeš pristupiti u dva veoma kvalitetna SFI kursa. To je LaunchPad, i Internet Incom Course. Ovo su veoma dva vrijedna kursa, koji ti pružaju veoma vrijedne informacije, za pokretanje tvog posla. Potrebno je da ih pažljivo pročitaš, i da zapamtiš te informacije, ali nemoj na Launchpadu odgovarati na sve lekcije. Neke ostavi za svoj drugi mjesec, kada je potrebno da potvrdiš svoj EA status.

Nemoj odustajati čim vidiš svoje prve zadatke. znam da se na prvi pogled čini skoro nemoguće da to uradiš, ali vjeruj mi, da nije. Malo je vremena potrebno da shvatiš o čemu sve tu radi, i da počneš da zarađuješ. Ipak zato si i tu. Osim dnevnih zadataka koje imaš da odradiš, za sve detalje, kao i za sve što ti nije jesno, možeš da kontaktiraš svog sponzora, da ti pomogne, i da te uputi što dalje da radiš.

Email adresu tvog sponzora, možeš naći na ovom linku

https://www.sfimg.com/MyAccount/upline

Ukoliko ješ nijesi upoznat sa benefitima posla u SFI, onda ne čekaj. postani već danas dio elitnog tima, koji ostvaruje svoje snove.

Sada je pravi trenutak za promjenu tvog života na bolje! Uradi to već SADA

1 thought on “PRVI DAN U SFI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post